fredag 4 maj 2018

Om kråkorna och vasken

Vad innebär det egentligen att göra något med sitt liv? Liberalt självförverkligande. För-verklig-ande.
"Jag tror den här lägenheten just nu är lite för real för en artonåring”.
En liga runt ett bord.
”Vi kommer hamna i helvetet”
Han håller ihop. Skräck. Stolt. Så rimlig. Så orimlig. Fin du är. Vi tror inte på helvetet kommer du ihåg. Ta en aperol-spritz den är lite så orange-rosa.”Ska du inte bara skriva en bok?”
Jo en paranoid feberdröm i november. En bitter kvinna utan radhus cashar fett på erotiska noveller. En gång var jag kär i en galen fotbollssupporter i tio år. En gång isolerade han sig i en stuga på ett berg. När han kom hem hade han läst Toran.
”Du kommer kunna skriva en bok om er sjuka kärlekshistoria i framtiden”.
Det var ingen kärlekshistoria det var bara en gris med härligt bröst och en romantisk wifey som sätter värde i att palla och stå kvar.
”Det är hemskt med sånna du vet som blir helt katatoniska. Jag har sett det på [anstalt].”
Gubben du borde bli apatisk. Tack jag kan ta mina egna dåliga belut.Kompis ska vi inte bara äta nåt?
”Du stänger in dig nu”.
Finns de som är bra på att deala med skit eller finns det folk som bara råkar göra det ändå? Livet. Tack pappa. Marre. En serie mer eller mindre gynnsamma omständigheter. Lägenhet uthyres.
Öppen planlösning mellan hjärta och hjärna.”Kan jag få äpplejuice?”
Hur jävla mycket äpplejuice kan en människa egentligen konsumera?Jag drömmer att han har varggrin och blont hår och ligger på sidan för att jag inte ska se hon som är död där bakom.
”Jag vill ha en annan mamma. Kan du ringa min pappa?”
Drömmer om ett snöigt tågspår. Måste över. Vägrar vänta. Åk, lämna, bli inte lämnad, alla lämnar. Det är maj inte november. Nu kommer dom.
”Tryck fem för receptförnyelse eller intyg”.
Fan vad jag går till lekplatsen.Kollar deras OS i självömkan, inte mycket verksamhet. Produktionsstopp. Visst underhållsarbete krävs för att funktion inte ska förloras och insidan förtvina.
”Tänk på att du ska jobba i typ 30 år till.”
För-verklig.
En välfungerande person. Hennes kille ska be sin kompis att inte injicera hemma hos dem. För-verklig. Bröt den jävla nageln. Jag vill bara dricka sprit och juice och skriva lappar. Vem köper egentligen fyrkantiga persikor?Längtar efter det lilla barnet. Gud han måste somna snart. Läs en bok då kan man inte tänka på nåt annat samtidigt. Sökes: världens längsta bok.
”Vi har anställt en koordinator för psykisk ohälsa”
Ni har anställt nån jävel som ska säga åt folk att gå någon annanstans. Jag har inte psykisk ohälsa jag bara hatälskar snabbmakaroner och sköljmedel. Vissa saker gör man väl bara.”Alltså ärligt nästa man som säger så till mig kommer jag fucking döda”.
Jag vet men vi gör ju inte det wifey. Rådet kan inte bevilja alla världens män ansvarsfrihet. Yrkandets andra att-sats bifalles: Vi dömer dem alla resolut till döden.En måsfågel fem bokstäver. Kråkorna. Det går inte in. Jag är lite crazy men jag är också en väldigt välfungerande person.
”Taggar du sonar eller?”
5 dagars klubbliv i barcelona. Jag vill bara ha en hammock men skulle kunna elda en hammock hata en hammock fängslas i en hammock. Briljant ändå, en gungande utomhussoffa. Varför gör du såhär hela tiden? En snabb puls i barcelona. Gud.”Hon menar att hon kommer från framtiden”.
Det går snabbare och snabbare. Grattis på födelsedagen älskling jag kommer inte på festen.


”Jag tycker att man ska undvika att ge barn socker.”
Jojo testa mina humörsvängningar. När jag kissar skapar jag små icke-binära fiskar i havet. P-piller torsk. O-verkligt. Man ska bara äta strömming två gånger om året för den innehåller så mycket kvicksilver. Havet är giftigt och möjligheterna att bli sjukpensionär är kraftigt begränsade. Vi är små små möss som rör oss som kvicksilver. Tänk om råttorna vinner. Det är maj inte november.

 
Mattkniv i ytterfacket. Klättrar över en mur i vasaparken som inte är i vasaparken. Tjena koordinatorn hur är det med murar och vargar och kråkor? Är det hälsodisken då eller? Fyra gånger fyra timmar mindfullness – sen: bara ankor och labradorvalpar. De ger antibiotika till kycklingarna. Jag drömmer att R vaknar från de döda och tar med mig på casino.”Jag har läst om sekundär trauma”.
Mata mig med allt hemskt. Jag kan bära jag kan deala jag kan säga rätt sak jag kan konfrontera utmana motivera. ”Empatitrött” på en bokrygg. Ja man blir svart på insidan. Alla rävinnorna lever ensamma med sina katter. Illojala djur katter. Ensam med kråkorna.


”Du är den enda jag känner som har lite distans till sin skit”.
Random politics, predofili, fem-sociologi. Samlar i mappar. Sällsam. Ett obehagligt ord. Kråkjävel det är min balkong fattar du? Bygger koja i vardagsrummet. Måste fråga om hon käkar ordentligt. Avskaffa vuxenarbetet. Hur pratar man så att folk förstår? Åh gud om man ändå inte förstod. Liberal. Gift. Vältränad - Kommunist. Crazy. Kvinna. För-verklig. Cartoon-network och chokladjätten i en lägenhet med loftgång jag var så liten då. Hur vet man vilka minnen som är sanna? Jag vet att du är rädd hela tiden T. ”Var stolt över att du kan vara aggressiv.” 


Måste städa under vasken detta är orimligt såhär har man det inte under en vask. 
Tänk om allt var annorlunda. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar